Trener objasnio da ta devojka nije otišla u teretanu kako bi vežbala, već kako bi snimila sadržaj za svoju platformu OnlyFans

Fitness trener Džoji Svol, koji na društvenim mrežama reaguje i upozorava na neprikladna ponašanja u teretani, potrudio se da jednu devojku izbace nakon što je dobio video njenog "odvratnog istezanja".

Džoji je podelio video na kojem se vidi kako devojka izvodi neku vrstu istezanja dok kamerman stoji iza nje i snima njenu vežbu.

Džoji je objasnio da ta devojka nije otišla u teretanu kako bi vežbala, već kako bi snimila sadržaj za svoju platformu OnlyFans.

- Kada odete na njezin profil, vidite da objavljuje sadržaj poput ovog u javnim, komercijalnim teretanama kako bi promovirala svoj OnlyFans, profil. Nemam ništa protiv OnlyFansa. Zaradite novac kako želite, ali ovom sadržaju nije mesto u teretani - rekao je Džoji te objasnio da je kontaktirao vlasnika teretane u kojoj se sve dogodilo te su devojku izbacili.

- Ako već nemaš samopoštovanja, bar poštuj ljude koji se nalaze oko tebe u teretani - zaključio je Džoji te ovo ponašanje opisao odvratnim, a s njim su se složili brojni pratitelji.

Autor: redportal.rs