Bio sam potpuni i krajnji idiot 🤷🏻‍♂️

Novopečeni tata podelio je svoj užas nakon što je slučajno uzeo pogrešnu bebu iz bolnice – i izazvao veliku paniku, prenose Nezavisne.

Objasnio je kako “nije bio priseban” od rođenja svoje kćerke, brinući se za svoju devojku i njihovo dete koji su proveli osam dana na intenzivnoj nezi. 😌

Obraćajući se na Reditu, napisao je:

- Moja beba je imala blagu infekciju pa je nekoliko dana ostala na odelu za specijalnu negu beba. Moja devojka je došla kući tri dana nakon poroda, ali smo se vraćali u bolnicu da viđamo našu kćerku svaki dan od tada. Danas je naša kćerka otpuštena iz bolnice pa smo otišli po nju. Moja je devojka otišla potpisati neke papire u drugu sobu.

Priznajući da je bio jako zabrinut oko dovođenja bebe kući, kaže da je na kraju ušao u pogrešnu bolničku sobu i stavio tuđe dete u svoje autosedište 😳, piše Miror.

- Bio sam potpuni i krajnji idiot. Ušao sam u onu sobu do koje je bila moja kćerka. Obe bolničke sobe izgledale su potpuno isto, a ova druga beba je nosila beli bodi i žutu kapicu, baš kao i moja kćerka. Moja kćerka je imala narukvicu, ova beba nije, ali sam to shvatio tek kasnije. Stavio sam bebu u autosjedište i otišao na recepciju gje me čekala devojka - nastavio je.

Dok je čekao svoju devojku, pojavila se njegova mama – ali je znala da nešto nije u redu čim je ugledala dete. ☝🏻

- Tražila je da drži bebu i ja sam pristao. Podigla ju je i rekla: ‘Mike…’ Po tonu njenog glasa mogao sam zaključiti da nešto nije u redu pa sam počeo šiziti. Rekla je da beba izgleda drugačije, ali ja sam insistirao da je to zato što ju je poslednji put videla bila u inkubatoru. Nastavili smo čekati i stigla je moja devojka. Moja devojka je pogledala bebu i lice joj je probledjelo. Rekla je da to nije njeno dete. Odjurili smo do recepcije i medicinska sestra je došla s nama na odel videti šta se dogodilo. Tamo je bio još jedan par koji je poludeo jer im je beba nestala. 😱 Bio sam prisiljen priznati svoju grešku. Uzeli smo našu kćerku i krenuli kući, ali sada je moja devojka jako ljuta na mene osećam se kao grozan otac jer ne prepoznajem lice vlastite kćerke. Poželite mi sreću sledećih 18 godina - zaključio je on.

Autor: Nezavisne