Sitna slova, a veliko iznenađenje 🤯

​Jedna gošća venčanja ispričala je kako se vozila 8 sati da bi prisustvovala venčanju svoje koleginice s posla samo da bi je odbili jer nije pročitala sitna slova na pozivnici 😳. Naime, žena je ispričala da je dovezla sebe i još jednu kolegicu na ceremoniju u Škotsko gorje kako bi prespavali u hostelu blizu mesta gde se venčanje održavalo, piše The Sun, a prenose Nezavisne.

- Ceremonija venčanja bila je tako lepa, s keltskim vezanjem ruku i ceremonijom sveća 👰🏻🤵🏻. Fotografisali smo se s mladom, družili se s ostalim gostima i taman smo ušli u prevoz do recepcije gde je trebalo da bude večera - ispričala je. Ali kad su stigli na svadbeni ručak, dvojac je shvatio da nešto nije u redu 🤐.

- Dolazimo do mesta događaja i kao i svi drugi proveravamo raspored stolova da vidimo gde sedimo, ali nismo mogli pronaći svoja imena. Došao je vodilac ceremonije i tražio naše pozivnice, na što je otvoreno rekao da smo pozvani samo u crkvu i na piće dobrodošlice, te da sada moramo otići. Sitnim sitnim slovima pisalo je da naša pozivnica nije za večeru i ostatak proslave 😳😲 - dodala je.

Čovek je preuzeo pozivnicu od žene pre nego što ih je zamolio da dođu kasnije. Žene su rekle da su bile ponižene, te da su se udaljile s mesta događaja što je tiše moguće kako ih niko ne bi primetio. Bile su prepuštene same sebi dok su ostali gosti uživali u obroku, odlučivši se za pecivo i čaj u obližnjem kafiću, pre nego što su se vratile u svoj hostel kako bi se osvežile.

Autor: nezavisne.com