Posle meča Argentinac je izjavio da ne želi da pridaje značaj njegovom potezu. ☝🏻

Lionel Mesi je propustio posljednjih petnaestak dana akcije zbog problema sa povredom, ali se na teren vratio nedavno u porazu svog Inter Majamija od Sinsinatija. To je bila odlična uvertira za nastup u dresu sa nacionalnim grbom, prenose Nezavisne.

Argentina je protiv Paragvaja došla do treće pobede iz isto toliko mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a jedan od najboljih, ako ne i najbolji ikada, na terenu je proveo četrdesetak minuta. ⚽️

Nije Mesi imao sreće da postigne gol, pogodio je prečku iz kornera i stativu iz slobodnjaka, ali nisu to momentu po kojima će se pamtiti njegov nastup.

Fudbaler Paragvaja Antonio Sanabrija u završnici je ušao u raspravu sa Leom, međutim problema ne bi bilo da se na tome sve završilo.

Igrač Torina je koji sekund kasnije pljunuo Mesija i tako zgrozio čitav fudbalski svet. 😳

Posle meča Argentinac je izjavio da ne zna ko je Sanabrija i da ne želi da pridaje značaj njegovom potezu.

- Rekli su mi u svlačionici da me je neko od njih pljunuo. Ne želim da dajem na značaju tom potezu jer će on ići okolo i pričati o tome što je još gore. On će sebe učiniti poznatim ☝🏻 - izjavio je Mesi.

Sudija Rafael Klaus nije vidio pomenutu situaciju pa je Paragvajac prošao bez kartona, ali moguće je da će određenu kaznu dobiti naknadno.

Autor: Nezavisne