Za razliku od drugih proizvoda, naravno da nije moguće vratiti ih ako niste zadovoljni. 😉

Mlada Britanka kupila je vibrator, ali pritom je odlučila štedeti, što se pokazalo zamalo kobno. 💔Mislila je da kupuje popularni vibrator proverenog brenda koji prati dobar glas zahvaljujući snažnim karakteristika usisavanja i vibracije, no ispostavilo se da je kupila kopiju. Za Daily Star opisala je što je usledilo, prenosi net.hr.

- Materijal od kojeg je izrađen bio je neverovatno tvrd. Bila sam prilično izudarana. Počinjao je i prestajao raditi dok je bio u meni na najjačim postavkama i prilično je bolelo 😭 - opisuje ova 23-godišnjakinja koja je htela ostati anonimna.

- Odjednom bi utihnuo, a onda počeo glasno i brzo. Jako se zagrejao, bilo me je strah da me ne opeče - zaključuje korisnica.

No čak i ako rade savršeno, kod jeftinih kopija vibratora postoji dodatna opasnost. Neke od kopija znaju biti izrađene od netestiranih silikona ili drugih polimera koji mogu biti štetni i teško iritirati osetljivu kožu. S obzirom na njihove funkcije nije uvek moguće niti jednostavno navući kondom preko njih, a za razliku od drugih proizvoda, naravno da nije moguće vratiti ih ako niste zadovoljni. 😉

Autor: net.hr