Stvari je stavila u torbu, u nameri da se udalji iz prodavnice sa oduzetim stvarima, a da ih ne plati. 😡

Tužilaštvo Brčkog optužilo je J.B. iz tog grada za pokušaj krađe setova donjeg veša i spreja za telo iz brčanske trgovine, prenose Nezavisne.

Naime, u optužnici se navodi da je veš i sprej pokušala ukrasti 2. februara, te da je toga dana ušla u radnju Sinsay i u nameri pribavljanja protivpravne imovinske koristi sa izložbenih polica uzela dva seta donjeg veša od tri komada, jedan donji veš roze boje, set donjeg veš boja bež/crna od dva komada, jedan set donjeg veša boje crno/roze i jedan set donjeg veša sive boje, kao i sprej za telo, sve marke Sinsay.

Osim toga se navodi da je sa donjeg veša poskidala etikete, te da su sve stvari koje je namjeravala uzeti vrijedne 90,40 KM.

- Stvari je stavila u torbu, u nameri da se udalji iz prodavnice sa oduzetim stvarima, a da ih ne plati. Prilikom njenog izlaska iz prodavnice aktivirao se alarm - navodi se u optužnici.

Dalje se navodi da su ženu po aktiviranju alarma zadržali radnici i sprečili krađu.

- Dakle, pokušala je tuđu pokretninu male vrednosti oduzeti drugom s ciljem da njenim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist takve vrednosti, čime je počinila krivično delo krađa u pokušaju - navode iz Tužilaštva Brčkog.

Autor: Nezavisne