Prvo je pretukao ljubavnika svoje žene 🤐

Kinez je osuđen na 6 meseci iza rešetaka pošto je uhvatio svoju ženu kako spava sa drugim muškarcem i prihvatio novac kao nadoknadu za prevaru.

U martu 2021, Lu, 33-godišnji muškarac iz Šandonga, u istočnoj Kini, primetio je da njegovoj ženi treba neobično dugo da se spremi da odvede njihovu ćerku kod svog privatnog učitelja, pa je odlučio da je prati unaokolo. Kada je ušla u lokalni hotel, Lu je počeo da sumnja u njegovu ženu da vara, a te sumnje su se potvrdile kada je uleteo u njenu sobu i zatekao je u oskudnom donjem vešu pored golog muškarca. U naletu besa, Lu je pretukao drugog čoveka po imenu Liu i šutnuo njegovu ženu, ali je na kraju prihvatio Liuovu ponudu od 25.000 juana (3.300 dolara) u 3 onlajn rate kao kompenzaciju za spavanje sa suprugom. Ali tokom brakorazvodnog postupka, Lu je bio šokiran kada je saznao da je Liu podneo tužbu protiv njega optužujući ga za iznudu.

Lu je do danas ubeđen da je njegova bivša supruga bila glavni pokretač Liuove žalbe, jer je želela da stekne prednost u žestokoj borbi za starateljstvo nad njihovom mladom ćerkom. Okružni sud je u novembru 2021. osudio Lua na 6 meseci iza rešetaka jer je ucenjivao ljubavnika svoje žene i primorao ga da plati novčanu odštetu.

Muškarac je uložio žalbu, ali je u martu 2022. Srednji narodni sud u Zibou potvrdio odluku prvobitnog suda. Ponovo je pokušao da uloži žalbu na odluku, ali je posredni sud još jednom odbio njegov zahtev u decembru 2022. Kao krajnje sredstvo, Lu je osporio prvobitnu presudu Višem sudu provincije Šandong koji je zaključio da prvobitna presuda nije potvrdila neke činjenice, a neke dokazi su bili oprečni, i naložio je srednjem sudu u Zibou da ponovo ispita slučaj.

Ranije ove godine, sud je ponovo saslušao slučaj i ovoga puta oslobodio Lua, zaključivši da nije primorao Liua da mu plati 25.000 juana, već je pregovarao sa njim. Štaviše, sudija je presudio da su Liuovi postupci narušili javni red, dobre običaje i moralne standarde, tako da su postupci muža bili opravdani.

Autor: redportal.rs