Bend prvi put u karijeri izveo 2 koncerta za jedno veče

Očekujte neočekivano! najavio je bend Kanda, Kodža i Nebojša tokom promocije, i to se i dogodilo na koncertu 12. aprila u punoj Velikoj sali Doma omladine 🎶.

Publika je doživela 2 sata čistog muzičkog hedonizma tokom izvođenja 2 koncerta – akustičnog i električnog. Bend je prvi put u karijeri izveo 2 koncerta za jedno veče, a publika je, iako su se nalazili u sali sa sedećim mestima, bend dočekala na nogama i pozdravila ih ovacijama. Ovakva reakcija pubike je oduševila Olivera, koji do kraja koncerta nije skinuo osmeh sa lica 😁.

Foto: redportal.rs/Igor Starešina

Akustični deo koncerta je, na oduševljenje publike, počeo pesmom Vera, nada, ljubav i stav, da bi usledile Deveti život, Prekidi ponovo, Ton po ton, Tajne letenja, a Ahead There je fenomenalno zvučala u akustičnoj verziji. Tokom izvođenja Siroti Ani i Bo bendu se na bini pridružio basista Ognjen Beader, koji je ostavio veliki pečat u stvaranju ovog hita. Svaki trenutak kada je mogao da se odvoji od mikrofona Oliver je iskoristio da priđe ljudima u prvim redovima sa kojima je nazdravljao i rukovao se.

Prekid stvarnosti je nastao kada je bend akustične zamenio električnim instrumentima, a u sali je nastala opšta euforija. Usledili su hitovi Sve je stalo, Nebo, Uvek u ponoć, Štastopojo i druge pesme koje su u obeležile više od 30 godina rada benda, koji je se sa alternativne brzo popeo na mainstream rock scenu 😎. 

Foto: redportal.rs/Igor Starešina

Veštinu muziciranja, znanje i iskustvo su nesebično podelili sa publikom i tokom bisa. Unikatno Oliverovo pevanje, Neškove i Jankove virtuozne solaže, Boškove egzibicije na bas-gitari i Vladanove bubnjarske vratolomije čine bend Kanda, Kodža i Nebojša posebnim 🎶🥰. Na ovom posebnom koncertu bendu se pridružio i Aleksandar Pejčić, izuzetan multiinstrumentalista, koji je moćan zvuk benda začinio svirajući saksofon i klavijature. 

Foto: redportal.rs/Igor Starešina

Autor: redportal.rs