Početak zakazan za petak, 22. mart u 21 čas u Domu omladine ☝️

Osma Kontakt konferencija biće održana od 21. do 24. marta u Beogradu u organizacijiproducentske kuće Kontakt konferencija i promoterske kuće Odličan Hrčak.

U revijalnom delu muzičkog programa u petak, 22. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda nastupiće Letu štuke, jedan od omiljenih sarajevskih bendova.

Formirani još davne 1986. za njihovo ime se vezuje turbulentna istorija puna zanimljivosti ineočekivanih obrta. Takav je i svaki njihov koncert. Jesenji rasprodat koncert u Dorćol Platzubio je samo jedan od povoda da ovu koncertnu atrakciju organizatori Kontakta ponovodovedu u Beograd.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), blagajni Domaomladine, kao i putem eFinity platforme .

Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javnediskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativneindustrije i industriju zabave. Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcasefestivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima.

Više informacija o programu na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama događaja.

Autor: redportal.rs