Devojka umrla od srčanog udara malo pre koncerta😲

Pevačica rešila da zbog nezapamćenih temperatura u Brazilu otkaže koncert dan nakon tragedije u kojoj je jedna devojka izgubila život.

Tejlor Svift, koja se trenutno nalazi u Brazilu gde bi trebalo da održi nekoliko koncerata, je rešila da otkaže sledeći nastup zbog tragedije koja se dogodila. Dvadesettrogodišnja obožavateljka pevačice je umrla je nakon srčanog zastoja dok je čekala početak koncerta koji se održavao na stadionu Estadio Olimpico Nilton Santos, u Rio de Žaneiru. Lekari su na licu mesta pokušali su ožive devojku, ali nisu uspeli. Ona je prebačena u gradsku bolnicu, ali je ubrzo nakon toga preminula.

Sviftova se oglasila povodom ovog tragičnog gubitka mladog života, a društvene mreže su preplavljene snimcima pevačice koja viče obezbeđenju da donesu vodu fanovima, pošto je u Brazilu neviđena vrućina, a potom i trenutak kada i sama baca vodu sa bine.

Izvor: X/@maryna_oleksina

Sada se oglasila na društvenim mrežama kako bi ponovo izjavila saučešće porodici mlade obožavateljke, ali i poručila fanovima da će zbog visokih temperatura otkazati sledeći koncert.

Pišem vam ovo iz moje svlačionice na stadionu. Donela sam odluku da otkažem večerašnji koncert zbog visokih temperatura u Riju. Bezbednost mojih fanova, kolega s kojima delim binu i osoblja mi je na prvom mestu.

Autor: mondo.rs