Legenda rokenrola Tina Tarner preminula je juče u 83. godini života u svom domu u blizini Ciriha.

Tina Tarner je za samo nekoliko godina doživela najveće tragedije koje može doživeti jedan roditelj, za manje od pet godina ostala je bez oba sina.

Život Tine Tarner nije bio nimalo lak. U 39. godini je život počela od nule, kada je odlučila da napusti muža Ajka Tarnera od kojeg je trpela nasilje. Našla se na ulici, bez ičega, a nakon razvoda njena karijera je krenula uzlaznom putanjom i dostigla neverovatan uspeh.

Tina Tarner je bila u braku sa Ajkom Tarnerom 16 godina dok se nisu razveli 1978.

Par je imao dva biološka sina Ronalda Renela Tarnera i Krega Rejmonda Tarnera, a Tina je usvojila dvoje druge Ajkove dece Ajka Tarnera mlađeg i Majkla Tarnera i odgajala ih kao svoje.

Tinin najstariji sin Kreg, kojeg je rodila kada je imala 18 godina nakon što je zatrudnela sa saksofonistom Rejmndom Hilom, preminuo je u julu 2018. godine. Radio je kao prodavac nekretnina i izvršio je samoubistvo u svojoj kući u julu 2018. Imao je 59 godina.

Ubrzo je usledio još jedan težak udarac, pre pet meseci, kada je ostala i bez drugog sina, Ronija, koji je prnađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu. Komšije su nekoliko puta pokušale da ga ožive, nisu u tome uspele. Preminuo je od raka debelog creva.

Legenda rokenrola Tina Tarner preminula je juče u 83. godini života u svom domu u blizini Ciriha. Ova vest mnoge njene kolege i fanove širom sveta ostavila je u šoku i već se opraštaju od nje putem društvenih mreža.

Autor: RedPortal