Ceca Ražnatović odrasla je u Žitorađu gde i dan danas žive njeni roditelji Slobodan i Mira Veličković.

Iako je želela da upiše psihologiju, folk diva je napustila školu i posvetila se muzičkoj karijeri, što joj roditelji nikada nisu oprostili.

- Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam na dobrom putu da to ostvarim, nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera mojim roditeljima nikada nisu bili dovoljni. Nisu mi oprostili što nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet - otkrila je ranije Ceca, a to kako su se otac i majka odnosili prema njenim profesionalnim uspesima, ponovila je nedavno u okviru emisije Ceca i deca show na Blic televiziji.

Posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla:

Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte… - prisetila se kroz osmeh Ceca i pred kamerama otkrila kakav zaista ima odnos sa svojom majkom.

Iako pevečicini roditelji nikada nisu želeli da govore za medije, Ceca je o njima uvek rado priča i ne krije da je od njih dobila mnogo ljubavi i pažnje i da, mada su bili strogi prema njoj i sestri Lidiji, nema nijednu zamerku.

Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće – prisetila se jednom prilikom pevačica.

Autor: RedPortal