Ovaj bordel funkcioniše kao i svaki drugi - moguće je iznajmiti apartmane na nekoliko sati ili na celu noć 😈

U Berlinu se nalazi prvi AI bordel, a njegovi tvorci smatraju da je ovakva upotreba veštačke inteligencije "budućnost seksa", prenose Nezavisne.

Na prvi pogled, ovaj bordel funkcioniše kao i svaki drugi - moguće je iznajmiti apartmane na nekoliko sati ili na celu noć, a klijenti mogu da odaberu svoju "pratnju" sa spiska na kom se nalaze indikativna imena. 😳

Međutim, sve nakon toga pokazuje po čemu je Cybrothel jedinstven. Ovde klijenti vreme provode sa seks-lutkama u prirodnoj veličini, umesto sa pravim osobama.

Sa njima je moguće komunicirati kroz svet virtuelnog - klijenti dobijaju VR kacige kako bi gledali 4D filmove za odrasle sa seks-botom po svom izboru. 😈

Takođe, postoji mogućnost dopisivanja sa ovim AI "ličnostima", zahvaljujući AI jezičkom modelu koji je napravljen specijalno u te svrhe.

Ovo je prvi takav bordel, a cilj je bio da se razviju robotske lutke "sledeće generacije", koje bi na dodir u glas odgovarale u realnom vremenu, rekao je za australijski sajt News Matijas Smetana, suvlasnik ovog biznisa.

Kako je dodao, Cybrothel privlači veterane u industriji seksa, koji traže neka nova iskustva, kao i one koji dolaze prvi put, ali žele atmosferu bez pritiska.

- Ako ste ovdje, samo vi možete sebe da osuđujete. Imamo mnogo posetilaca koji nikada nisu ni bili u dodiru sa seksualnom industrijom, ali dođu ovde jer su nervozni kada treba da se pokažu 😉 - istakao je Smetana.

On smatra da će "tradicionalni klijenti" nestati u narednih 10-15 godina, i da će se seksualna industrija "pomeriti u smeru virtuelne realnosti, ka seksu koji je istovremeno i u virtuelnom i u fizičkom svet.

Autor: Nezavisne