Platforma bazirana na oblaku konsoliduje softverska okruženja i korisničke račune za pružaoce objedinjenih servisa (MSP)

Beograd, Srbija, 9. mart 2023. – GFI Software, globalni lider u softverskim rešenjima za male i srednje velike kompanije (SMB), objavio je svoj najnoviji proizvod, GFI AppManager™. Ova inovativna platforma bazirana na oblaku pruža GFI-jevoj globalnoj partnerskoj mreži pružalaca objedinjenih servisa (MSP) i prodavaca revolucionarno "single-pane-of-glass" rešenje za jednostavno upravljanje komunikacijama, sigurnošću i mrežama, putem jedne objedinjene komandne table. Po prvi put, MSP-ovi sada mogu koristiti jedno okruženje za upravljanje svim svojim računima i proizvodima, pojednostavljujući upravljanje rešenjima svojih klijenata. 

Foto: PROMO

Uz GFI AppManager, upravljanje voznim parkom je pojednostavljeno i modernizovano, pa je pokrivena velika širina IT mogućnosti i potreba malih i srednjih preduzeća. MSP-ovi mogu trenutno da prenesu konfiguracije na sve uređaje kojima se upravlja, što olakšava administraciju niza instaliranih rešenja na više lokacija. GFI AppManager takođe nudi praćenje i upozoravanje u stvarnom vremenu, dopuštajući MSP-ovima da budu obavešteni o kvarovima ili nadolazećim kvarovima, što osigurava trenutno rešavanje bilo kakvih problema. Osim toga, GFI AppManager pruža pokrivenost IT rešenja u rasponu od servera e-pošte preko firewalla do sigurnosti krajnjih tačaka i potpuno je proširiv putem jednostavnog API-ja za dodavanje neograničene podrške za druga rešenja.

Foto: PROMO

- Sa više od 20 godina isporučivanja nagrađivanih IT rešenja za mala i srednje velika preduzeća, GFI na jedinstven način razume važnost sveobuhvatnog rešenja za upravljanje IT-om za MSP-ove", rekao je Erik Van, glavni izvršni direktor, GFI Software. "Predstavljanje GFI AppManagera predstavlja veliku prekretnicu u našoj predanosti za isporukom vrhunske tehnologije našim partnerima i mogućnosti uticaja na uspeh naših partnera i njihovih krajnjih korisnika u upravljanju njihovim kritičnim IT sistemima. AppManager predstavlja istinski inovativnu, end-to-end unificiranu i proširivu platformu na koju se organizacije mogu osloniti za pojednostavljenje svojih IT operacija, proaktivno rešavanje sigurnosnih rizika i održavanje usklađenosti s industrijskim standardima - rekli su iz GFI-a.

Foto: PROMO

GFI AppManager osmišljen je kako bi pomogao partnerima da svojim krajnjim korisnicima omoguće da ostanu ispred trendova kada je u pitanju sigurnost. Platforma nudi proaktivno praćenje ranjivosti i pretnji među korisnicima, mrežama i aplikacijama, pomažući IT timovima da spreče potencijalne sigurnosne proboje. GFI AppManager donosi i RADAR™ s prirodnom inteligencijom za prepoznavanje pretnji i mogućnosti odgovora automatizovanim s mašinskim učenjem, tako da IT timovi mogu brzo odgovoriti na sve potencijalne pretnje, smanjujući rizik za kritične sisteme i podatke organizacije.

Osim toga, GFI AppManager pomaže organizacijama da ostanu u skladu s važnim propisima kao što su GDPR, NIS2 i ISO27001. Rešenje GFI AppManager pruža sveobuhvatno izveštavanje i mogućnosti analize nedostataka, omogućavajući IT timovima da brzo identifikuju područja u kojima možda nisu usklađeni i preduzmu potrebne korake za rešavanje situacije.

GFI AppManager je trenutno u zatvorenoj beta verziji i biće dostupan za izdavanje u prvom tromesečju 2023. Za više informacija o GFI AppManageru i drugim GFI rešenjima posetite web stranicu kompanije - gfi.com/appmanager. 

Autor: redportal.rs