Micubišiju su se dopale 😍

Telecubi, mobilne kancelarije veličine telefonskih govornica, postavljene su širom Japana.

Od početka pandemije COVID-19 tražnja za Telecubesima porasla je znatno. SoraNevs24 je nedavno izvestio da su kancelarije Telecubes sada dostupne i u prodavnicama 7-Eleven, a trenutno postoji više od 100 takvih javnih kancelarijskih prostora širom azijske zemlje. Međutim, sve veća potražnja ukazuje da bi se taj broj mogao popeti na preko 1.000 u narednih nekoliko godina.

Zvučno izolovane kutije su visoke oko 2 m i široke 1m, imaju radni sto, sedište, računar, utičnice i softver za video konferencije kompanije VCube. Mogu se postaviti na otvorenom, kao i u zatvorenom, a mogu se isporučiti i u solo formatu i u modelu dizajniranom za više pojedinaca, u slučajevima kada su neophodni sastanci licem u lice.

IZVOR: YT / Hachiko District

U novembru 2018. godine, Mitsubishi Estate počeo je izdavati kancelarije Telecube po satu, u svojim zgradama u Tokiju.

Telecubes se može rezervisati putem aplikacije, a ako niste registrovani član moraćete da izdvojite 250 jena (2,37 dolara) za svakih 15 minuta upotrebe, što većini ljudi ne smeta da plate ako im to pomogne da završe posao.

- Bila mi je od velike pomoći, jer mi je teško da razgovaram u onlajn intervjuu kod kuće ili u kafićima - rekao je jedan korisnik Telecubea za japanski list Asahi.

Bezbednost je najvažnija, zato se podaci i istorija pregledanja sa računara brišu nakon svake upotrebe, a Telecubes ima ventilaciju, što bi trebalo da smanji šanse za zarazu virusom COVID-19.

Autor: redportal.rs

#Japan

#Mitsubishi Estate

#Telecubes

#mobilna kancelarija