Biće dostupne kasnije ovog meseca.

LG Electronics je predstavio svoje najnovije slušalice TONE Free T90S od čistog grafena. Drajveri od čistog grafena obećavaju dobro izbalansiran i precizan zvuk sa snažnim basom i poboljšanim frekvencijama srednjeg i visokog opsega.

Foto: lgcorp/Skrinšot

Nadovezujući se na uspeh svog prethodnika T90K ove slušalice se mogu pohvaliti mnoštvom funkcija koje obećavaju neuporedivo audio iskustvo. Jedna od istaknutih nadogradnji je integracija drajvera od čistog grafena, koji značajno poboljšavaju kvalitet zvuka smanjenjem vibracija i isporukom dobro izbalansiranog, preciznog zvuka sa snažnim basom i poboljšanim frekvencijama srednjeg i visokog opsega.

Foto: lgcorp/Skrinšot

LG je takođe obnovio ergonomski dizajn T90S, obezbeđujući sigurno i udobno pristajanje za duže nošenje. Sprovedena su opsežna istraživanja na ljudskom uhu kako bi se optimizovao oblik i oblast dodira slušalica, pružajući korisnicima maksimalnu udobnost i minimalan pritisak.

Foto: lgcorp/Skrinšot

Pored toga, LG se udružio sa Dolbi Labs-om kako bi ugradio prostornu obradu zvuka sa praćenjem glave, nudeći impresivno audio iskustvo kao nikada ranije. Uz podršku za zvuk do 24-bit/96kHz i novi Dolbi Atmos Optimizer, T90S podiže kvalitet zvuka na nove visine.

Štaviše, kućište za punjenje modela T90S je pretrpelo redizajn, karakterišući moderniji oblik za dodatnu pogodnost. Zadržavajući svoju inovativnu tehnologiju UV svetla i funkcionalnost Bluetooth predajnika, futrola osigurava da vaše slušalice ostaju čiste i napunjene u pokretu. Opremljene vrhunskim funkcijama i po ceni od 230 dolara, slušalice LG TONE Free T90S će biti dostupne kasnije ovog meseca.

Autor: REDPORTAL.RS