Dete je silovano najmanje jednom nedeljno ili u stanu ili u automobilu. 💔

Tužilac Okružnog tužilaštva u Jašiju završio je na sudu zbog silovanja deteta. Neimenovani muškarac tereti se da je u periodu od 2015. do 2017. godine u više navrata, pod pretnjom i prisilom, silovao maloletno lice. 🚨

Žrtvi je pretio da će je ubiti ako nekome kaže šta joj radi.

Maloletnu žrtvu je prisiljavao na odnos fizičkim nasiljem, vezivanjem i ucenama. Nesrećnom detetu silom skidao odeću i pretio mu smrću ako mu se ne preda. Sve se odigravalo u jednom stanu u Jašiju u Rumuniji u periodu od septembra 2015. do juna 2017. godine, navodi se u optužnici.

Dete je silovano najmanje jednom nedeljno ili u stanu ili u automobilu. 💔

- Upućivanjem pretnji, okrivljeni je žrtvu primoravao na seksualne odnose na zadnjem sedištu automobila, koja je odvozio na izolovana mesta u gradu. Iz priloženih dokaza proizilazi da je žrtva primoravana na seksualni odnos jednom ili dva puta nedeljno, obično u stanu i dva puta na zadnjem sedištu automobila, pod stalnom pretnjom da je ono što se žrtvi dešava njihova tajna koju moraju da čuvaju do groba i ako je otkrije, završiće u grobu umesto tajne - navodi se u saopštenju, kako piše Telegraf.rs.

Okrivljeni tužilac je bio svestan da je žrtva u trenutku prvo napada imala svega 15 godina.

Iz optužnice proizilazi da je tužilac postupao sa direktnim umišljajem, predviđajući i želeći nastanak krivičnog gonjenja, koji se sastoji u povredi slobode i polne nepovredivosti oštećene, te da je znao da je oštećeno lice između 15 i 17 godina.

Autor: Telegraf.rs