Užasan zločin koji je zgrozio Srbiju

U optužnici se navodi se se sumnja da je on zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Suđanje za brutalno ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18) koja je nestala je 17. juna prošle godine, a delovi njenog tela pronađeni 19 dana kasnije u stanu njenog emotivnog partnera programera Ognjen Dabetića (33) u centru Beograda, počinje danas u Višem sudu u Beogradu.

Ovim povodom za Kurir se oglasila Noina majka Boba Milivojev koja je izjavila da će se boriti za pravdu svog deteta. - Ne znam da li ću zdravstveno biti u stanju da dođem sutra na pripremno ročište, ali za pravdi i pravičnu kaznu... Sve za moje dete - kaže  majka ubijene Noe.

Prema njenim rečima, sve joj jako teško pada i da govori o tome i da se seća. "Preteško mi je... Ne želim da sretnem tog čoveka, baš ne bih da ga vidim. Ja zaista ne mogu da zamislim susret sa njim" - kaže sagovornica.

Ognjen se, da podsetimo, tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda, a dok je ispitivan u policiji povodom njenog nestanka rekao je da je uopšte nije video. "Nakon njegovog hapšenja, kad je policija pronašla delove Noinog tela, Dabetić je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola" - podseća izvor.

U optužnici se navodi se se sumnja da je on zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze. "Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života" - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Autor: republika.rs