Pisalo se da mu je poslednja žena MENJALA PELENE, da li je ona ta kojoj će sve pripasti? 🤔

Italijanski modni dizajner Roberto Kavali, preminuo je 12. aprila u 83. godini nakon duže bolesti. Sahranjen je 15. aprila u rodnoj Firenci, iza sebe je ostavio ogromno bogatstvo. Tokom života bio je u tri značajne ljubavne veze u kojima je dobio šestoro dece. Nakon njegove smrti poteglo se pitanje ko će naslediti njegove milione. 🤔

Prva u redu za nasledstvo je 45 godina mlađa Sandra Nilson, koja je sa slavnim dizajnerom bila u ljubavnoj vezi do njegove smrti. Kavali se pre smrti pobrinuo da njegova izabranica bude finansijski obezbeđena, pa joj je poklonio vikinšku tvrđavu iz 11. veka na privatnom ostrvu u Švedskoj. Imanje košta vrtoglavih 2,5 miliona funti. Mediji dalje navode da se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, lovačka kuća, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i golf teren. 😎

Foto: Instagram.com/ lafarandula_venezuelatv

Svojevremeno je Roberto isticao da mu je partnerka stalno pokazivala koliko ga voli, bila mu je na raspolaganju, a neki mediji su pisali i da mu je čak menjala pelene. Dizajner je prošle godine dobio sina kome je dao ime po svom ocu, Đorđo.

- Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, predivna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac kog su nacisti streljali kad sam imao četiri godine - rekao je Kavali za magazin Novella 2000, kako piše Stil, prenosi Mondo.

Modni mogul je u prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio sina Tomasa i ćerku Kristijanu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, s kojom je bio najduže, dobio je troje dece - Roberta, Rakel i Danijela i svi su u redu za nasledstvo.

Autor: Mondo