Počeli da LOME, UDARAJU u televizor i PRETE vlasniku zgrade 😐

Protiv srpskog državljanina pokrenut je postupak u Severnoj Makedoniji zbog sumnje da je 31. marta, u ranim jutarnjim časovima, izbo drugog muškarca u ugostiteljskom objektu na pumpi u Josifovu.

- On je osumnjičen da je tog dana izvršio grubo nasilje nad drugim licem u ugostiteljskom objektu na benzinskoj pumpi u Josifovu - navodi skopje1.mk i dodaju:

- Dok su oštećeni i društvo od 15-20 ljudi, njegovih prijatelja, u restoranu proslavljali rođenje deteta, osumnjičeni je sedeo za drugim stolom sa drugom osobom. Njih dvojica su pod dejstvom alkohola počeli da lome, udaraju u televizor i prete vlasniku zgrade, koji ih je zamolio da odu jer su postali agresivni, prenosi Kurir.

Ogorčeni jer su izbačeni, otišli ​​su iz zgrade do svog kamiona, nakon čega se osumnjičeni vratio do ulaza gde se nalazio oštećeni, koji je u tom trenutku razgovarao telefonom.

- Bez posebnog razloga i razloga, naleteo je na žrtvu i ubo ga nožem u levu stranu grudnog koša, nanevši mu ubodnu ranu. Osumnjičeni je odmah pobegao, trčeći ka kamionu, ali su ga zaustavili ljudi koji su bili gosti u restoranu.

Pošto postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom stranom državljaninu.

Autor: Kurir