Napadnut i jedan od zvaničnika Radničkog 🧐

Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina i Prvog maja odigrali su nerešeno - 1:1, ali nakon meča ne priča se o fudbalu, već o dešavanjima van terena.

Naime, u svlačionici su napadnuta dvojica fudbalera zrenjaninskog srpskoligaša, piše Sportski žurnal.

Kako se navodi, oni su udareni sa spoljne strane kroz prozor, i to od jednog redara.

Takođe, napadnut je i jedan od zvaničnika Radničkog, tokom poluvremena u sudijsku svlačionicu ulazila su nepoznata lica, prenosi Kurir.

- Čuo sam da se nešto dešavalo, ali ništa nisam video i ne bih o onome što se pričalo posle utakmice i juče. O tome će da se oglasi klupsko rukovodstvo i ne mogu da govorim o nečemu što se odigralo daleko od moga vidokruga. Što se susreta tiče, nismo na predhodnim mečevima stvorili prilika kao u Rumi. Više puta izlazili smo ispred golmana i nismo pogodili. Na kraju smo, u poslednjem minutu, kažnjeni. Pre meča bili smo zadovoljni bodom, imajući u vidu da smo bili oslabljeni i da su motivi domaćina do neba. Na kraju žalimo što smo ostali bez plena. Problem su donele i povrede, Strahinja Karišić je igru napustio posle pola sata i moraće da miruje, a na povrede se žale Danilo Provči i Petar Radić. Na lošijem terenu nismo igrali - kazao je pomoćni trener Srđan Zakić.

Zbog svega što se dogodilo, vođstvo kluba sa Begeja odlučilo je da uputi žalbu FSV oko organizacije utakmice.

Autor: Sportski žurnal/Kurir