Prema rečima očevidaca, žena je bila psihički nestabilna 😞

Kako Republika saznaje, sinoć je u Vojvode Stepe na Voždovcu žena (45) godina skočila sa solitera i na mestu ostala mrtva.

Prema rečima očevidaca, žena je bila psihički nestabilna, te je počinila samoubistvo. Na licu mesta, ispred solitera sa kog je skočila i dalje su vidljivi sveži tragovi krvi. 🚨

- Viđali smo je ovde često na ulici. Teško je objasniti, ali se videlo da nešto sa njom nije u redu. Tužno je to, trebalo bi da svako potraži pomoć ako mu treba, u poslednje vreme sve češće čitamo o ovakvim slučajevima, a užasno je kad se desi baš u vašoj bliskoj okolini - navodi jedan od očevidaca za Republiku, prenosi Pink.rs.

Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima, a na lice mesta odmah su stigli pripadnici MUP, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra Srce od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni. 💔

Autor: Pink.rs