Izmenjeno radno vreme na 3 granična prelaza 🧐

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 2 sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. 🚗

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.30, na prelazu Gradina, takođe na izlazu, kamioni čekaju jedan sat, prenosi Tanjug.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Kako se podseća, granični prelaz Bajmok-Bačalmaš će do 14. januara svakog vikenda (petak, subota i nedelja) raditi u vremenu 07-24 sata. 🚗🚚

Granični prelaz Rastina–Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 sata, od dana 21. decembra do 23. decembra i od 5. januara do 7. januara

Granični prelaz Bački Vinogradi-Ašothalom će, do 16. januara, raditi u vremenu 07-22 sata, svakog vikenda (petak, subota i nedelja).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, kako piše Telegraf.rs, prenosi Pink.rs.

Prema podacima Zimske službe Puteva Srbije od 5.28, kolovoz je vlažan i snega ima do 5 cm na na sledećim deonicama: I B-21, Divljaka - Ivanjica - Javor, I B-39, Bonjince - administrativna linija AP KiM (Mutivode) i II A-210, Jošanička Banja - Kopaonik.

Snega do 10 cm ima na deonicama: I B-40, Vladičin Han - Surdulica - dr.granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci) i II A-231, Vlasinsko Jezero - granica sa Bugarskom (Ribarci).

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima u Srbiji, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Na istim deonicama postoji i mogućnost pojave magle.

Autor: Pink.rs