Oduzela joj je hranu, zatvorila je u boks za pse i prekinula joj komunikaciju sa spoljnim svetom. 😔😔😡😡

Žena iz okruga Kolin će provesti narednih 75 godina iza rešetaka zbog sadističke torture druge mlade žene koja je živela u njenom domu, javlja Fox 4, prenosi Telegraf.

Simon Valdez-Džankin (27), koja još ima ožiljke od opekotina na rukama, svedočila je protiv svog zlostavljača, 37-godišnje Ališije Kalderon.

- Bila je prijateljica sa Ališijom pre nego što se bilo šta od ovoga dogodilo - rekla je Fara Džankin, majka žrtve.

Godine 2019, Valdez-Džankin je mislila da se useljava u prikolicu Kalderonove u Vajliju u Teksasu da čisti i brine o njenoj deci i starijoj ženi sa invaliditetom u zamenu za besplatnu kiriju.

Njeni roditelji kažu da je tada komunikacija narušena.

- Pretpostavljam da sam samo mislila da ona nekako živi svoj život - rekla je njena majka.

Više od dve godine, međutim, Kalderonova je kontrolisala Valdez-Džankinsovu "nezamislivom torturom". Žestoko je opekla njene ruke, grudi i leđa, tako što ju je polila loncem ključale vode. Oduzela joj je hranu, zatvorila je u boks za pse i prekinula joj komunikaciju sa spoljnim svetom.

- To je gnusno. Ne mislite da se ovakve stvari mogu desiti - rekla je njena majka kroz suze.

Valdez-Džankin je 1. februara 2022. dohvatila telefon i poslala očuhu poruku da je zaključana u sobi i da joj je potrebna pomoć. To je bilo prvi put za dve godine da je razgovarala sa roditeljima.

Njen očuh je otišao do prikolice sa policajcima koji su morali da uklone naslagano kamenje sa vrata kako bi je oslobodili. Imala je 30 kilograma, glava joj je bila obrijana i imala je opekotine drugog i trećeg stepena.

IZVOR: TW /  @DavidSFOX4

- U početku je nisam prepoznao. Sve što je htela da uradi bilo je da pobegne - rekao je Džarod Kenon, njen očuh

- Trebalo mi je oko nedelju i po dana pre nego što sam zaista uspela da registrujem da je to moja ćerka - rekla je njena majka.

Autor: Telegraf