Bosonoga je išla od kuće do kuće i tražila pomoć od komšija.

Par iz Teksasa uhapšen je i optužen nakon što su navodno kidnapovali 18-godišnju devojku, vezali je za krevet u svom domu i silovali nedeljama, rekle su vlasti.

Hoze Rejes (31) i Žaklin Mesijas (29) uhapšeni su nakon što je navodna žrtva uspela da pobegne kroz prozor njihovog doma u nedelju uveče, a onda išla od kuće do kuće kako bi alarmirala komšije, piše Fox 29, prenosi Telegraf.

Ona je rekla vlastima da je Rejesa upoznala na jednom mestu pre mesec dana i da ju je ubedio da dođe kod njega kući. Međutim, odmah su je zarobili, vezali i držali u sobi oko 30 dana.

- Držali su je protiv njene volje i počeli da je seksualno napadaju. To je veoma, veoma zla stvar - rekli su nadležni.

Kada je devojka shvatila da otmičari nisu kod kuće, uspela je da se oslobodi i pobegne kroz prozor. Bosonoga je išla od kuće do kuće i tražila pomoć od komšija. Policajci koji su stigli na lice mesta primetili su tragove na njenim rukama i nogama koji pokazuju da je bila vezana. Odvedena je u bolnicu na pregled, dok su otmičari uhapšeni kada su se vratili kući.

Istražitelji pokušavaju da otkriju detalje slučaja i vezu između žrtve i navodnih otmičara i da li je nestanak devojke bio prijavljen. Oni su se u ponedeljak pojavili na sudu. Rejesu je određena kaucija od 100.000 dolara, a Mesijas 50.000 dolara.

Autor: Telegraf