I to na svoj rođendan.

Brazilka je tragično izgubila život nakon što je pojela otrovane čokolade za koje je verovala da su joj rođendanski poklon od bivšeg, a zapravo ju je poslao njegov ljubomorni ljubavnik. 😲

Lindaci Viegas Batista de Carvalho je 20. maja proslavila svoj 54. rođendan. To je bio i dan kada je umrla. Žena je od anonimnog izvora dobila kutiju čokolade i buket cveća, a nakon što je pozvala nekoliko prijatelja i rođaka da sazna ko joj je poslao poklon, kontaktirala je svog bivšeg dečka Marija Serđa Gratitala, koji je potvrdio da je on joj je zaista poslao cveće i čokolade. Smireno je pojela čokoladu, a zatim otišla u salon da sredi frizuru. Prema rečima očevidaca, Lindaci je ubrzo po izlasku iz salona pala na trotoar i počela da dobija napade. Vojna policija je stigla na lice mesta i odvezla je u bolnicu Andarai u Rio de Žaneiru, ali je već po dolasku proglašena mrtvom.

Rezultati obdukcije Lindaci pokazali su da je otrovana, a kada su istražitelji analizirali kutiju čokolade koju je otvorila na svoj rođendan, pronašli su izvor otrova. Pošto je žena rekla svojim prijateljima i porodici da ih je poslao njen bivši Mario Serđo Gratital je uhapšen kao glavni osumnjičeni za njeno ubistvo. Samo čovek kao da nije znao ništa o bilo kakvom trovanju, a kada su istražitelji počeli da kopaju dublje, počeli su da sumnjaju da je Gratital podmetnut.

Foto: Facebook.com/Padre Miguel News

Prema Abiliju Gratitalu, Mariovom bratu, Lindaci je izlazila sa njegovim bratom 4 godine pre nego što se njihova veza raspala, ali su njih dvoje ostali prijatelji. Tada je u jednom trenutku Mario počeo da izlazi sa izvesnom Suzanom Martins da Silva, ljubomornom ženom koju je sam opisao kao "strastvenu i nekontrolisanu ženu“. Njihova prva veza okončana je kada je Gratital bio u zatvoru nekoliko godina.

Susane i Mario su nastavili svoju vezu nakon njegovog oslobađanja, ali je u novembru 2022. žena navodno izgubila razum nakon što je videla poruke između svog dečka i Lindaci Viegas Batiste. Susane je navodno kontaktirala Lindaci, šaljući joj poruke mržnje, pa čak i pretnje smrću. Tokom istrage koja je u toku, policija je saznala da je Susane da Silva nekoliko puta pokušavala da sazna Lindačijevu adresu.

Ranije ove godine, Mario je prekinuo vezu sa Suzane, a ona je bila uverena da je sve to zbog Lindacija.

Susane Martins da Silva je uspela da sazna Lndacijevu adresu i na njen 54. rođendan poslala joj je kutiju otrovane čokolade i buket cveća, uokvirujući Maria kao pošiljaoca.

I ona bi se izvukla, da nije dostavljač, koji je priznao da mu je Suzanin sin dao poklon za Lindaci Viegas Batista de Carvalho. Sama Susane je uhapšena dok je pokušavala da kontaktira dostavljača da ga ubedi da ne otkriva razgovor sa njenim sinom.

IZVOR: YT / Band Jornalismo

Autor: redportal.rs