Osumnjičeni je lečnički pregledan te je potom smešten u posebne prostorije za zadržavanje.

Muškarac (69) iz Orahovice u Slavoniji uhapšen zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U četvrtak, 10. novembra, policija je tokom pretrage doma i drugih prostorija kojima se osumnjičeni koristi te njegovog automobila pronašla i oduzela 1.409 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu, objavili su. Provedenim preliminarnim ispitivanjem je doista utvrđeno da se radi o drogi marihuani, kanabisu, saopštili su iz policije.

- Oduzeta marihuana prosleđena je na toksikološko veštačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i veštačenja "Ivan Vučetić". Marihuana koja je oduzeta pronađena je u staklenkama s raznim natpisima npr. "Paprika cela", u omotu za duhan s natpisom Lucky Strike, Amber Leaf i slično, u dečjim igračkama Kinder jaje te u raznim plastičnim i papirnatim vrećicama - stoji u saopštenju Policijske uprave virovitičko-podravske, piše Avaz.

Osumnjičeni je lečnički pregledan te je potom smešten u posebne prostorije za zadržavanje. Nakon što je provedeno ispitivanje u Državnom odvjetništvu u Virovitici, sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru mu je odredio zadržavanje u trajanju od 30 dana, preneo je Index.

Autor: Avaz

#Marihuana

#kinder jaja

#muškarac

#tegle