Za nastavak lečenja u Turskoj

Petogodišnji Dušan Todorović iz Leskovca boluje od epilepsije. Nadu da napadi mogu da se zaustave dali su lekari u Turskoj. Porodica Todorović je uspešno sakupila skoro 11.000 evra za prve preglede u Turskoj zahvaljujući vama. Njihov prvi odlazak u Tursku je bio početkom avgusta gde su im saopštili i dobre i loše vesti...

Doktori su im saopštili najtužniju vest - mozak je spržen, ali šansa za njegov napredak i smanjenje epi napada postoji.

Foto: Ustupljena fotografija

Teška borba kreće od četvrtog meseca kada je Dušanu potvrđeno zapaljenje mozga, a potom i epilepsija. Napadi su česti, sa gušenjem, bude ga iz sna. Terapija je menjana, ali boljitka nema. Dušan ne govori, ne hoda, teško guta. Pre godinu i po dana ponovo je imao infekciju u mozgu.

Majka Marija Todorović kaže:

Nešto se vratilo, nešto i nije. On se trenutno uopšte ne smeje, ne zna ništa, motorika mu je skroz slaba.

Marija je samohrana majka. Žive u jednoj sobi sa malim primanjima. Sama ne može da obezbedi 15.400 evra, koliko je potrebno za nastavak lečenja.

ZA DUŠANOVO BOLJE SUTRA!

Pomozimo Dušanu:Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko bankaUplatom na devizni račun:IBAN: RS351657010855831-73SWIFT: HAABRSBGUplatom preko pejpal platforme:paypal.me/pokrenizivotsrbSlanjem poruke "Dušan Todorović" na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200.00 RSD)Svrha uplate: "Dušan Todorović"

Autor: redportal.rs

#donacija

#dusan todorovic

#humanost

#pokreni zivot