U tužilaštvu negirali krivicu

Dana 23. 6. 2022. godine dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva odredio je zadržavanje N. S. i S. M. zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda iz čl. 121 KZ i krivično delo nasilničko ponašanje iz čl. 344 KZ.

Naime, krivičnom prijavom osumnjičenima je stavljeno na teret da su dana 22. 6. oko 16.00 č. u Borči, na autobuskom stajalištu najpre tražili od oštećenog da skine zvezdin dres, pa kada se oštećeni usprotivio, jedan mu je zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku telesnu povredu, dok mu je drugi zadavao udarce rukama.

Treći N. N. izvršilac (čiji se identitet jos utvrđuje) je tukao istovremeno brata oštećenog. Oštećeni su dvojicu zadržanih juče prepoznali sa sigurnošću od 90 do 100 odsto. Inače, jedan od oštećenih je policajac, a bio je van dužnosti.

Dana 24. 6. 2022. godine osumnjičeni su saslušani u prostorijama tužilaštva, kojom prilikom su u potpunosti negirali radnje izvršenja krivičnih dela.

Iz tog razloga, a da ne bi uticali na oštećene i svedoke, kao i na saizvrsioca čiji identitet policija utvrđuje, predložen je pritvor.

Autor: Pink.rs

#Borča

#hapšenje