Audi u letu udario 8 vozila

Užasna saobraćajna nesreća desila se juče u Zagrebu, i vrlo brzo je postala glavna tema. Boško D. (67) svojim Audijem je "overio" 8 parkiranih automobila, i to bukvalno u letu, jer je vozio više od 200 km/č.

Dodatno je javnost uzburkao snimak koji je zagrebačka policija objavila, a na kojoj se, makar naslućuje, saobraćajna nesreća koja se desila. Naslućuje jer kamera je jedva uhvatila auto u toj brzini. Pogledajte i sami:

IZVOR: YT / Lukavi Lisac

Vozač je završio u KBC Zagreb ali policija ga je kazneno prijavila za nasilničku vožnju koju je zabeležilo nekoliko nadzornih kamera na potezu od oko 200 metara širom Avenije Dubrava.

Vozač je kolima hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb gde je pregledan i gde su mu konstatovane lakše povrede, prenosi Jutarnji.

Otkriven je i uzrok nesreće. Naime, vozač audija a5 je pokušao da pobegne sa mesta nesreće jer je na semaforu pola kilometra dalje zakačio mini kupera, pa je u bežanju izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

Da se sudbina poigra sa životima, vozač mini kupera je saopštio da je šteta na njegovom autu 20 evra, i da nije bilo toliko potrebe za bežanjem, bio je spreman i da oprosti.

Autor: redportal.rs

#audi a5

#nesreća

#snimak

#teška

#zagreb