Bizarna sudska bitka potresa Srbiju

Razvod posle smrti supružnika - koliko god da zvuči kao vest iz nesvesti, navodno je realnost muškarca iz Laćarka, Ilije, koji se našao u velikom problemu nakon što je saznao za neverovatnu vest.

Razvod koji su on i pokojna supruga pokrenuli pre njene smrti, a koji nikada nije sproveden, navodno želi da do kraja dovede njena porodica. Na ovaj način, Ilija, koji je godinama živeo razdvojen od žene, ostao bi i bez penzije i bez stana u Beogradu.

Vest o ovom čudnom i neverovatnom slučaju, na društvenim mrežama je podelio portal "Lačaračke vesti". Kako se navodi, njima se lično obratio Ilija M.

Ilija se venčao i 15-ak godina mirno živeo u porodičnoj kući u Laćarku sa svojom porodicom. Supruga mu se nažalost razbolela, pa im život nije bio lak i njegova supruga je izgubila životnu bitku i preminula. Poslednjih nekoliko godina njenog života su živeli razdvojeni. U tom periodu podnet je i zahtev za razvod braka, koji nikada nije sproveden do kraja zbog smrti supružnika.

On se sada nalazi u sudskom procesu u kojem porodica pokojne supruge pokušava da proces razvoda završi do kraja.

Ilija M. strahuje da će pri tome ostati bez penzije koja mu je sledovala i koju dobija, dok mu stan u Beogradu koji je čini se možda i najviše sporan kako sam kaže nije bitan.

Da li ste čuli ranije za slučaj da osobu koja više nije među nama razvode od žive osobe?", navodi se u objavu portala koja je izazvala brojne reakcije usled šoka i neverice.

Autor: blic.rs