Uznemirujuć snimak nasilja pojavio se na jednoj Instagram stranici

Uznemirujuć snimak nasilja pojavio se na jednoj Instagram stranici, a na njemu se vidi muškarac koji je nakon rasprave sa ženskom osobom prvo ustao i pesnicom udario nekoliko puta u zaštitnu pregradu autobusa, tik ispred njene glave, da bi je nedugo zatim i udario.

Video počinje dok je rasprava u toku i vidi se dvoje ljudi koji se možda i poznaju odranije, međutim svađa ubrzo eskalira i čuju su pretnje i povici.

Dok putnici mirno sede ili stoje okolo, a jedna osoba snima, muškarac u jednom trenutku ustaje i pesnicom udara u zaštitnu pregradu iza koje je sedela žena. Tačno ispred njene glave.

Rasprava se nastavlja, a onda on ponovo ustaje, prilazi joj uz kroz povike je udara u glavu, prenosi Telegraf.

Putnici i dalje mirno sede i stoje u autobusu, neki i na sedištima odmah do njih dvoje. Nepoznata osoba snima telefonom. Vozač nastavlja vožnju. Video je objavljen na popularnoj Instagram stranici @serbialive_beograd koja prati svakodnevna dešavanja. U opisu je napisano samo: "Linija 18 sinoć".

Do kraja snimka rasprava je nastavljena, pa nije poznato ni kako se sve završilo, ali ni da li je incident prijavljen policiji.

Autor: Telegraf