Nastala opšta panika na brodu

Turisti, koji su dan proveli na izletu na Lefkadi, snimili su jednu neprijatnu situaciju koja ih je zadesila na određenoj udaljenosti od obale. 👇

Kako je podelila Instagram stranica nikana.gr, gosti jednog broda na Lefkadi su zamalo izbegli sudar sa drugim brodom, usled čega su uplašeni putnici pokušali da prekinu izlet i vrate se na kopno.

- Posada, prema njihovim rečima, odbija povratak na kopno. Putnici se žale i na prekomeran broj putnika na brodu, što nije retkost. Karte za izlete se često prodaju — ne samo do limita na brodu — nego dok ima zainteresovanih za izlet - navodi se ispod podeljenog videa.

- Javljaju nam se gosti sa broda koji ih je povezao na izlet na Lefkadi i na kojem se nalaze upravo. Zamalo su izbegli sudar sa drugim brodom i sada uplašeni, putnici žele da prekinu izlet i da se vrate na kopno, dok posada, prema njihovim rečima, odbija. Pozvali su i policiju koja će ih čekati u luci. Ako ste nekim slučajem na brodu, javite nam se da nam ispričate dešavanja. Putnici se žale i na prekomeran broj putnika na brodu, što nije retkost. Karte za izlete se često prodaju, ne do limita na brodu, nego dok ima zainteresovanih za izlet - piše u opisu snimka, kako piše Blic, prenosi Pink.rs.

Kako se dalje navodi, putnici su navodno pozvali i policiju koja će sačekati u luci.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nikana.gr🔹Letovanje u Grčkoj (@nikana.gr)

IZVOR: IG / @nikana.gr

Autor: Pink.rs