Religija i hrišćanstvo su glavne stvari koje nedostaju Americi

Bivši predsednik Donald Tramp je uoči Velikog petka i Uskršnje nedelje objavio na svojoj društvenoj mreži, Truth Social, da će u saradnji sa kantri muzičarem Lijem Grinvudom prodavati Nek Bog blagoslovi SAD izdanje Biblije. Grinvud je autor pesme Nek Bog blagoslovi SAD, koja je neizostavna na svakom Trampovom mitingu.

- Svim Amerikancima je potrebna Biblija u domu, a ja ih imam mnogo. To mi je omiljena knjiga - rekao je Tramp.

- Religija i hrišćanstvo su glavne stvari koje nedostaju ovoj zemlji. Smatram da moramo da ih vratimo i to brzo. Mislim da je to jedan od najvećih problema koje imamo. Zbog toga je naša zemlja u rasulu. Izgubili smo religiju - dodao je on.

IZVOR: YT / ForbesBreakingNews

Ovo izdanje Biblije će takođe sadržati Ustav Sjedinjenih Američkih Država, Deklaraciju o nezavisnosti, Povelju o pravima, Zakletvu zastavi Sjedinjenih Američkih Država, kao i rukom pisani refren pesme Nek Bog blagoslovi SAD.

Cena ove Biblije iznosi 60 dolara. Mnogi Trampovi protivnici smatraju da ovaj njegov potez dolazi kao posledica ozbiljnih finansijskih problema. Naime, Tramp je u pondeljak dobio presudu koja ga obavezuje da plati kaznu od 175 miliona dolara u roku od deset dana. Dodatni problem za Trampa je to što je veći deo tog iznosa planirao da iskoristi za svoju predsetničku kampanju. Ostaje da vidimo da li će bivši predsednik SAD-a uspeti da prevaziđe ovu poteškoću na svom putu ka Beloj kući.

Autor: Redportal.rs