Zbog dijagnoze raka, kralj Čarls nije predvodio kraljevsku porodicu na Danu Komonvelta. 😞

Kralj Čarls je izazvao zabrinutost svojih podanika za svoje zdravlje nakon novog video-snimka koji je nedavno objavljen povodom proslave Dana Komonvelta i koji je podeljen na društvenim mrežama, piše Entertainment Daily. 👇

Zbog dijagnoze raka, kralj Čarls nije predvodio kraljevsku porodicu na Danu Komonvelta.

Kraljevski urednik ITV-a Kris Šip bio je među onima koji su podelili sliku iz videa.

Deleći snimak, Kris je rekao: "onedeljak, 11. mart je Dan Komonvelta, ali i kralj i Kejt će nedostajati na godišnjoj službi. Kralj Čarls je umesto toga snimio video-poruku koja će biti puštena u svih 56 zemalja Komonvelta: Nastaviću da vam služim, najbolje što mogu, naveo je Šip.

Poruka je u celosti objavljena na sajtu Komonvelta. U njoj se vidi Čarls kako sedi za svojim stolom u mornarskom odelu. 👇

Pošto sam nedavno proslavio 75 rođendan, greje mi srce razmišljanje o tome kako je Komonvelt bio konstanta tokom mog života – dragocen izvor snage, inspiraije i ponosa.
Poslednjih nedelja sam bio najdublje dirnut vašim divnim i pažljivim dobrim željama za moje zdravlje i, zauzvrat, mogu samo da nastavim da vam služim, koliko god mogu, u celom Komonveltu.
Moja vera u naše zajedničke napore i potencijal naših ljudi ostaje sigurna i jaka kao i uvek. Ne sumnjam da ćemo nastaviti da podržavamo jedni druge širom Komonvelta dok zajedno nastavljamo ovo važno putovanje, naveo je kralj Čarls.

Kraljevski fanovi su preplavili video-odgovorima, a mnogi su komentarisali i kako kralj Čarls izgleda nezdravo.

Izgleda tako loše, rekao je jedan zabrinuti dobronamernik.

Njegove usne izgledaju crvene i kao da imaju plikove. Jadni Čarls, napisao je još jedan korisnik društvenih mreža.

Za one koji komentarišu, lečenje raka je teško za sistem... Uzima mnogo od vas kada prolazite kroz lečenje. Kada se tretman završi i rak nestane, izgledaće mnogo bolje, napisao je još jedan od korisnika, kako piše Telegraf.rs, prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / The Royal Family Channel

Autor: Pink.rs