Decu i starce odveli su u Gazu 😭

Noa Kirel, izraelska kantautorka koja je ove godine bila njihova predstavnica na Evrosongu, oglasila se na Instagramu nakon napada na Tel Aviv i druge gradove. U emotivnoj objavi jasno je dala do znanja da stoji uz svoju zemlju 💗 , prenosi Index.hr.

- Bilo mi je izuzetno teško procesuirati poslednja 24 sata i još uvek pokušavam pronaći prave reči da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. 😭 Juče, rano ujutro, na nas je ispaljeno više od 3000 raketa, teroristi su upali u naše gradove i poklali više od 300 naše braće i sestara, više od 1000 je povređeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu decu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu - napisala je.

SRCE ME BOLI

- Srce me boli zbog žrtava i obitelji pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brz povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobijediti - napisala je ona na Instagramu.

Noa je dobila hiljade poruka podrške, a više od 100 hiljada ljudi lajkovalo je njenu objavu.

Noa Kirel jedna je od najvećih zvezda ovogodišnjeg Evrosonga. S drugim najboljim rezultatom stručnog žirija završila je treća u finalu.

Autor: Index.hr