Šezdesetpetogodišnjak je otkrio i da je pomoć zatražio od svog 33-godišnjeg sina, sa kojim su tokom noći bacili tela dvoje dece u reku

Dva brata, od 5 i 6 godina, brutalno je ubio 65-godišnjak u Egiptu jer me je, kako tvrdi penzioner, "uznemirila buka koju su pravili igrajući se ispred moje kuće".

Kako prenosi Sky News Arabia, užasna priča je izašla na videlo kada su otac šestogodišnjeg Rahima i petogodišnjeg Islama prijavili policiji nestanak dece.

Istraga koja je usledila dovela je policiju do kuće njihovog komšije, 65-godišnjeg Mohameda Sabera, koji je, nakon ispitivanja, priznao da je ubio dvoje dece, a zatim bacio njihova tela u reku.

- Kada smo ga ispitivali, rekao je da je upozorio dvoje dece i zamolio ih da se igraju van kuće, ali su oni odbili. Kako je priznao, odveo ih je u kuću, napao, pretukao i na kraju zadavio - rekao je policijski izvor za Sky News Arabia.

Šezdesetpetogodišnjak je otkrio i da je pomoć zatražio od svog 33-godišnjeg sina, sa kojim su tokom noći bacili tela dvoje dece u reku.

Istu verziju je policiji nakon hapšenja izneo šezdesetpetogodišnji sin, a tužilaštvo je odlučilo da obojicu privede.

Tela dvoje dece pronađena su u vodi u fazi raspadanja i prevezena su u bolnicu na obdukciju.

Autor: redportal.rs