Uvek govorim da sam u srcu Srpkinja. 😎

U trenutku kad je Đoković nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa na službenoj kameri TV prenosa markerom napisao poruku Kosovo je Srbija, ta tema zasenila je gotovo sve drugo na ovom Grand Slam turniru.

Gotovo nedelju dana nakon toga poteza Đokovićeva poruka na kameri i dalje je tema, a sada ju je komentarisala Kristina Mladenović, francuska tenisačica srpskog porekla. Mladenović je kći Dragana Mladenovića i Dženite Helić, bivšeg rukometaša i odbojkašice. Kada je Dragan 1992. potpisao za Dunkerque, cela porodica otišla je s njim, a Kristina, koja se rodila godinu kasnije, dobila je državljanstvo i odrasla u Francuskoj, prenosi Index.hr.

SLAŽE SE SA ĐOKOVIĆEM ☝🏻😎

Do sada je u karijeri osvojila šest Grand Slam titula u parovima, od čega četiri na Rolan Garosu, i bila je u top 10 teniserki u singlu. Što se zarade tiče, do sada je inkasirala preko 13 miliona dolara. 🤑 Na ovom izdanju Rolan Garosa je ispala u prvom kolu singla i u drugom parova, pa sada kao gledateljka komentariše zbivanja.

- Nisam imala pozive iz Srbije, valjda zato što sam već s 12 godina počela predstavljati Francusku, bila sam u tom sistemu. Uvek govorim da sam u srcu Srpkinja. Malo se zezam i s francuskim novinarima. Kada dobijam i kada sam u formi, onda sam Francuskinja, a kad gubim, onda sam Srpkinja - rekla je Mladenović u razgovoru za Telegraf pa dodala:

- Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam šts je napisao. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav s Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete. 💗💗💗

Autor: Index.hr