Reč je o Ruskinji Tatjani Ozolinoj, poznatoj po osam miliona pratilaca na društvenim mrežama

Influencerka poznata kao "najlepša ruska bajkerka" umrla je kada je njen motocikl udario u kamion dok je bila na odmoru u Turskoj.

Reč je o Ruskinji Tatjani Ozolinoj, poznatoj po osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod profilom MotoTanja. Poginula je dok se vozila na putu između Mugle ​​i popularnog letovališta Bodrum.

Lokalni mediji javili su da je bajkerka preminula na licu mesta pre nego što su stigli hitni lekari nakon što je izgubila kontrolu nad svojim crvenim motociklom BMV kada se sudarila sa kamionom.

Onur Obut, turski motociklista koji je bio sa njom, preživeo je nesreću, ali je zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici.

Mediji prenose da treći motociklista, koji je bio sa njima, nije povređen.

Ozolina je bila poznata kao "najlepša ruska bajkerka" i ima oko pet miliona pratilaca na TikToku, dva miliona na Jutjubu i oko 970.000 na Instagramu.

Nedavno joj je odbijen ulazak u Evropsku uniju na grčkoj granici tokom letnje turneje zbog sankcija Rusiji zbog rata u Ukrajini. Njen poslednji post na društvenim mrežama bio je kratak snimak sa tursko-grčke granice.

- Bila sam uznemirena što nisam uspela da vozim po Evropi, ali ne previše, jer sam znala da može da se desi. Tako nastavljam da osvajam prelepu, toplu i gostoljubivu Tursku - rekla je ona.

Mnogi su se od nje oprostili na društvenim mrežama, a među njima je i Andrej Ivanov, prvi čovek udruženja MotoMoskva.

- MotoTanja više nije sa nama, imala je divan život, milioni su je pratili. Obožavali su je, zavideli joj, divili joj se, kopirali je, nagrađivali kao vrhunsku blogerku, a pritom je ogovarali i klevetali. Sada je ostalo samo njeno sećanje. Lepo spavaj - napisao je.

Autor: redportal.rs