Poznati glumac našao se u igrici

Cyberpunk 2077 je pucačina iz prvog lica u kojoj igrate kao V, plaćenik čiji su glas, lice, frizure, tip tela i modifikacije i odeću prilagođavate po svom ukusu. Početne kategorije - Telo, Intelligencija, Reflekes, Tehnika i Cool - su pod uticajem klasa likova koje igrači biraju na početku, a to su NetRunner (hakovanje), Techie (mašina) i Solo (borba). 

U igri postoje 3 vrste oružja, koje se može prilagoditi i modifikovati - Pover (standardno), Tech (koje prodire u zidove i neprijatelje) i Smart (sa povratnim metcima).

Radnja se odvija u Noćnom gradu (Night City). Noćni grad je američki megagrad u slobodnoj državi Severna Кalifornija, pod kontrolom korporacija izvan zakona države i federalnih vlasti. Grad se oslanja na robotiku za svakodnevne aspekte života, poput sakupljanja otpada, održavanja i javnog prevoza. Glavni konflikt se vodi između razuzdanih bandi i vladajućih entiteta koji pretenduju da dominiraju gradom.

IZVOR: YT / Cyberpunk 2077

Poljski razvojni studio CD Projekt Red kao deo kampanje reklamiranja svoje nadolazeće igre Cyberpunk 2077 periodično održava specijalne događaje posvećene otkrivanju novih detalja o samoj igri. Ti događaji nose naziv po samom gradu iz igre, a nedavni Night City Wire je bio poseban za sve fanove.

Objavljen novi trejler, prikaz gejmpleja, a zvezda večeri bio je dobro poznati Kijanu Rivs koji je odlučio da se okuša u glumi u video-igri.

Rivs je u specijalnom videu govorio o saradnji sa developerom CD Projekt Red, glasovnoj glumi, kakav je iza kamera, kao i o karakteru kojeg tumači Džoniju Silverhendu.

IZVOR: YT / Cyberpunk 2077

Autor: redportal.rs

#Kijanu Rivs

#cyberpunk 2077

#video igra