Evo koliko košta ovaj luksuz 😅

Prodaje se kuća iz kultnog filma Sam u kući koja se nalazi u mestu Vinetka u blizini Čikaga. Raskošna građevina košta 5,2 miliona dolara. 💸🏡

Kuća je potpuno renovirana i proširena 2018. godine, a sadašnji vlasnici su u njoj živeli 12 godina, prenosi Klix.ba, piše 021.rs.

Novi vlasnici imaće na raspolaganju 5 spavaćih soba i 6 kupatila. Osim toga, kuća ima bioskop, kao i zatvoreno sportsko igralište.

U vreme snimanja prvog dela filma Sam u kući, ovaj luksuzni dom pripadao je porodici Abendšien. Vlasnici kuće bili su od 1988. do 2011. godine, kad su je prodali za 2,4 miliona dolara.

Ova orodica živela je u kući samo godinu i po dana kad im je prišao Kris Kolumbus, reditelj jednog od najpopularnijih božićnih filmova. 👇

- Rekao nam je da je naša kuća idealna za snimanje. Nismo imali pojma da će film doživjeti toliki uspeh - rekli su ranije vlasnici.

Dok se snimao Sam u kući, oni su oko 6 meseci uglavnom boravili u glavnoj spavaćoj sobi, dok su se u preostalom delu kuće snimale dobro poznate scene iz hit komedije.

Foto: Printscreen YouTube/ Movies

Autor: 021.rs / Redportal.rs