Mnogi influenseri i predstavnici medija uživali su u najnovijem ostvarenju popularne franšize

Film koji izaziva pažnju brojnih fanova širom sveta, Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji, sinoć je pretpremijerno prikazan na CineFan događaju u svim CineStar bioskopima u Srbiji.

Mnogi influenseri i predstavnici medija uživali su u najnovijem ostvarenju popularne franšize, koja je povela publiku na uzbudljivo putovanje kroz svet Igara gladi. Među posetiocima su bili, između ostalog, pevači Filari i Lamia, mladi popularni pisac Stevan Daničić, voditelj Nemanja Kostić, kao i mnogi drugi.

Foto: Pro PR/NZ

Najsrećniji posetioci dobili su priliku da osvoje poklone iz filma, među kojima je i 16 knjiga najnovijeg nastavka romana Suzan Kolins Igre gladi, u izdanju Vulkan izdavaštva. Uz piće dobrodošlice u Cinema Baru, bioskopski ugođaj je bio kompletan.

Nova priča vodi publiku 64 godine unazad, na 10. godišnjicu poznatih Igara gladi. U centru priče je Koriolanus Snou, koji u tom trenutku nije bio negativac, već 18-godišnjak koji postaje mentor Okruga 12.

Foto: Pro PR/NZ

Njegov život postaje veoma dramatičan kada upozna Lusi, koja je predodređena da postane žrtva Igara gladi.

Ovaj film nam donosi nove uvide u svet Igara gladi i pruža nam priliku da bolje razumemo Koriolanusa Snoua pre nego što je postao negativac. Ova nezaboravna avantura kroz Panem drži publiku prikovanom za ekran dok prati avanture Koriolanusa i Lusi u njihovoj borbi za preživljavanje.

IZVOR: YT / Lionsgate Movies

U filmu igraju Rejčel Zegler (Priča sa Zapadne strane), Tom Blajt (Billy the Kid), Vajola Dejvis (Služavke, Kako se izvući sa ubistvom), Piter Dinklidž (Igra prestola, Sirano).

Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji će od danas biti na redovnom reperotoaru svih CineStar bioskopa (Beograd – Ada Mall, Novi Sad – BIG, Pančevo – BIG, Zrenjanin –BIG).

Foto: Pro PR/NZ

Autor: redportal.rs