Serija bi trebalo da izađe 2025. ili 2026. godine 📺

Ljubitelji knjiga Dž.K. Rouling iz kojih je nastao lik popularnog čarobnjaka Harija Potera obradovaće se lepim vestima koje stižu iz vrha HBO-a. Naime, direktor HBO-a David Zaslav najavio je novu seriju o popularnom čarobnjaku koja bi mogla da traje čak 10 godina! 😮📺

- Priče iz svake od knjiga Dž.K. Rouling postaće duga serija kreirana s istim epskim umećem, ljubavlju i brigom po kojoj je ova globalna franšiza poznata. Serija će imati novu glumačku postavu, biće puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harija Potera vole više od 25 godina - glasila je najava nove serije.

Glumac Danijel Redklif, koga je uloga Harija proslavila, otkio je da bi on voleo kada bi neko drugi tumačio lik Harija, što će se najverovatnije i desiti. 👇

Foto: Printscreen YouTube/Tommy Ross

- Koliko razumem, oni pokušavaju početi ispočetka i siguran sam da će onaj koji kreira seriju želeti ostaviti svoj trag i verovatno neće hteti razmišljati o tome kako uklopiti starog Harija da se negde pojavi. Dakle, definitivno to ne tražim ni na koji način - rekao je glumac i dodao:

- Jako sam uzbuđen što je ta štafeta predana dalje, ali mislim da je ne trebam predati lično - izjavio je Danijel, kako pišu Novosti, prenosi Pink.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.