Par se venčao 21. maja 2016. godine i sada živi kao srećna šestočlana porodica. 🥰

Holivudska glumica Eva Longorija i njen izabranik Hose Baston već šest godina uživaju u prelepoj ljubavnoj priči.

Ipak, u jednom intervjuu glumica je otkrila da se njima ljubav nije desila na prvi, već na „drugi“ pogled.

- Prvi put kada smo se upoznali, i on i ja smo izlazili iz druge veze – rekla je Eva.

Glumica se 2009. pojavila na humanitarnoj akciji meksičkom Teletonu koji se emitovao na kanalu Televisa čiji je izvršni direktor niko drugo nego Hose Antonio Pepe Baston (54).

Srdačno su se tada pozdravili i na tome se završilo, a Eva je tada bila u braku sa bivšim košarkašem Tonijem Parkerom.Tada očito nije bilo pravo vreme da oni uplove u emotivnu vezu. Ipak, zajednički prijatelj ih je nakon šest meseci spojio ponovo i tada su se pojavile prve iskre među njima.

- Ne sećam se trenutka kada smo se upoznali prvi put, jer smo imali neku površnu komunikaciju. Ipak, drugi put je bilo mnogo bolje, odmah sam osetila hemiju – bila je iskrena glumica.

Par se venčao 21. maja 2016. godine i sada živi kao srećna šestočlana porodica.

Hose Baston rođen je u Meksiku Sitiju, od 2011. je izvršni direktor Grupo Televisa, S.A.B, najvećeg medijskog konglomerata u Latinskoj Americi, koji proizvodi i čuvene telenovele. Član je upravnog odbora televizijske mreže Univision.

Baston ima troje dece iz prethodnog braka, dve čerke i sina, koje je Eva prihvatila kao svoju decu. Nedavno par je dobio i svoje zajedničko dete, sina Santijaga.

- On je inače veoma povučen čovek i ne voli kada ja u javnosti govorim o njemu. A i ja ga razumem – dodala je Eva tada.

Upravo zbog toga poznata glumica se trudi da svoju porodicu ne izlaže previše očima javnosti. Inače, ovo će Evi biti treći brak. Od 2002. do 2004. godine bila je udata za Tajlera Kristofera, a sa košarkašem Tonijem Parkerom od 2007. do 2011. godine.

Iako se zbog njega preselila u Francusku i stavila svoju karijeru u drugi plan, njihov odnos našao se na udaru medija kada se saznalo da je Toni imao brojne afere. Mada je negirao da je prevario suprugu, Eva ipak nije mogla da pređe preko njegove preljube i odlučila je da se nakon četiri godine braka razvede.

Nakon teškog perioda glumica je ponovo pronašla pravu ljubav i sada se trudi da sa svojim suprugom u ljubavi uživa svim čulima

Da se podsetimo, Eva se proslavila mnogim ulogama u filmovima i serijama, ali je srpska publika najčešće pamti po kultnoj ulozi Gabrijele Solis u seriji Očajne domaćice.

Autor: RedPortal