U lajv četu govoriće Milan Todorović, Sandra Mitrović, Milan Konjević i Milena Grujić ☝🏻

Popularna američka serija The Ark počela je sa emitovanjem druge sezone 2. oktobra na kanalu SCI-FI. Serija se emituje svake srede u 22.00 časova i trajaće do 18. decembra kada je najvaljno emitovanje poslednje epizode te sezone.

Sezona će imati 12 epizoda, a ono što je zanimljivo jeste da je serija kompletno snimljena u Srbiji. U seriji uloge tumače Ričard Flišman, Stejsi Rid, Tiana Upčeva, Pavle Jerinić, Tamara Radovanović, Jelena Stupjanin, Kristi Burk, Riz Riči, Rajan Adams,  Jadran Malkovič, Coral Mizrachi, Miloš Svetković i mnogi drugi.

Na ovom televizijskom ostvarenju radili su i direktor fotografije Igor Šunter, glavni kostimograf Ivana Vasić Ingliš, a tu su i reditelji Sandra Mitrović, Milan Todorović Toki, Milena Grujić i Milan Konjević.

Kao kreatori serije i izvršni producenti potpisuju se Din Devlin i Džonatan Glasner. Uz njih, producenti su i Rejčel Olšan-Vilson, Džonatan Ingliš i Mark Franko.

Milan Todorović, Milan Konjević, Sandra Mitrović i Milan Grujić govoriće o najnovijoj sezoni i generalno o radu i razvijanju serije u Director Panel-u u podkastu Talented Universe 25. oktobra 2024 u 19.00 časova po našem vremenu.

Link ka najavljenom lajvu sa rediteljima možete preuzeti ispod Instagram objave kod Majkla Deja koji će biti voditelj najavljene emisije:

View this post on Instagram

A post shared by Michael Day (@lightwaveguy)

IZVOR: IG / @lightwaveguy

Radnja serije smeštena je 100 godina u budućnosti. Misije planetarne kolonizacije počele su kao nepohodnost da se obezbedi opstanak ljudske rase. Prva od ovih misija je na svemirskom brodu Ark One koji se susreće sa katastrofalnim događajem koji je izazvao ogromno uništenje i gubitak života. Serija prati posadu svemirske letelice Ark One kojima je ostalo nešto više od godinu dana da stignu na ciljanu planetu, ali zbog nedostatka zaliha i gubitak vođstva, oni moraju da postanu najbolja verzija sebe kako bi preživeli i ostali na planu leta nakon ovog događaja.

IZVOR: YT / SYFY

Autor: REDPORTAL.RS