Muk u domu mlade porodice iz Bora 💔

Desetodnevna potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić dobilo je tragičan epilog. 🖤

Osumnjičeni Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka priznali su zločin i sada se traga za telom devojčice.

Miloš Ilić otac monstruozno ubijene devojčice rekao je da su on i Dankina majka Ivana u veoma teškom psihičkom stanju i zamolio medije za razumevanje.

- Mnogo nam je loše i ne možemo da izađemo ispred vas i molimo da nas razumete - rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana.

Miloš je u porodični stan stigao nepostedno pred dolazak novinara.

- Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili - rekao je Miloš.

Ova mlada porodica je nedavno izjavila da kada se okonča istraga, obratiće se javnosti i reći sve šta imaju:

- Kada se nađe telo naše Danke i kada se okonča istraga čiji teret je ogroman, obratićemo vam se i reći sve šta imamo - kazao je Miloš za Republiku.

S druge strane su ozlojeđeni zbog izražavanja sumnje pojedinaca u majku i u njih kao porodicu da su krivi za nestanak Danke prijavljen pre 12 dana.

Podsetimo, nestanak male Danke prijavljen je 26. marta, dok je nakon 10 dana potrage, 4. aprila objavljena tragična vest.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Autor: pink.rs / redportal.rs