Kao što ti nisi pustila Džejlin iz njenog zatočeništva, tako i ti treba da provedeš ostatak života u ćeliji bez slobode, rekao je sudija ☝

Kristel Kandalario (32) osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode zbog teškog ubistva i zanemrivanja 16-mesečne devojčice koju je ostavila samu u stanu i otišla na odmor. 👇

Ona se izjasnila krivom i na sudu se dogovorila o priznanju krivice sa tužiocima, a onda se požalila da joj je bio potreban odmor radi očuvanja mentalnog zdravlja i tvrdila da su joj Bog i ćerka oprostili.

- Imam toliko bola u vezi sa gubitkom moje bebe Džejlin. Izuzetno sam povređena zbog svega što se dogodilo. Ne pokušavam da opravdam svoje postupke, ali niko nije znao koliko sam patila i kroz šta prolazim - rekla je ona.

- Bog i moja ćerka su mi oprostili - dodala je.

Sudija Okružnog suda Brendan Šihan, očigledno nedirnut rečima majke, naredio je da ona bude osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta. ☝

- Kao što ti nisi pustila Džejlin iz njenog zatočeništva, tako i ti treba da provedeš ostatak života u ćeliji bez slobode. Jedina razlika će biti u tome što će te zatvor bar nahraniti i dati tečnost koju si joj uskratila.

I roditelji optužene majke su bili u šoku, što zbog postupaka njene ćerke, a ponajviše zbog tragične smrti njihove unuke.

- Moje srce je iskidano na 1.000 komada. Ovde sam da kažem svetu da je moja ćerka došla iz kuće u kojoj su gajene porodične vrednosti, uverenja, emocije i toplina. U kojoj je najvažnija bila porodica - rekla je na sudu majka optužene.

Međutim, odvojila je kratak trenutak da saoseća sa svojom ćerkom, objašnjavajući šta se dešavalo u njenoj glavi u vreme zločina.

- Njeno emocionalno zdravlje bilo je narušeno nekoliko puta, a na kraju su je uništile depresija i anksioznost - dodala je.

- Još uvek dajem moralnu i duhovnu podršku svojoj voljenoj ćerki - rekao je Kristelin otac na sudu, kako piše Telegraf.rs, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs