Političaru određen pritvor do 30 dana

Muškarac (33) iz Rumunije, koji je planirao da zasedne u fotelju predsednika jedne opštine u okrugu Slatine, završio je iza rešetaka zbog sumnje da je silovao 14-godišnju devojčicu, ćerku njegovog kolege. 😣

Devojčica je silovana prošle nedelje, a nakon što je pristala da uđe sa osumnjičenim u vozilo da je odveze do grada.

Kako pišu mediji, žrtva i osumnjičeni žive u istoj ulici i udaljeni su svega nekoliko kuća, te je napadač devojčicu poznavao od rođenja.

Ni ne sluteći šta može da joj se dogodi, tinejdžerka je sela u njegov automobil i sa njim krenula do nekoliko kilometara udaljenog Karakala da kupi nešto u gradu. Međutim, na pola puta osumnjičeni je zaustavio vozilo, zaključao vrata i napastvovao je. 😓

Nakon gnusnog čina pokušao je da ukloni tragove zločina, a devojčici je zapretio smrću. Kako je rekao izvor iz istrage, silovatelj je devojčici rekao da će završiti kao devojčice koje je ubio kriminalac Đorđe Dinča.

Preplašena, ništa nije rekla roditeljima, ali kako se neprekidno tresla, a potom izgubila svest, ubrzo su saznali šta se dogodilo.

Policiji su odmah prijavili slučaj i političar u usponu je uhapšen, a navodno postoje neoborivi dokazi da je silovao devojčicu.

Političaru je određen pritvor do 30 dana, prenosi blic.rs

Autor: blic.rs