Obdukcija će otkriti uzrok smrti dvojice dečaka 💔

Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živeo mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tela njihove dece. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

Tela njihove dece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.Prizor na mestu gde su pronađena tela dvojice dečaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu je jeziv.

Ranije su komšije otkrile da ništa nije ukazivalo na predstojeću tragediju, ali da je bračni par bio izrazito povučen.

Jedan od stanara zgrade sa koje je bračni par skočio je otrkio koliko je prizor koji je zatekao bio jeziv i da je imao košmare zbog njega:

Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo.

Autor: telegraf.rs/redportal.rs