Do smrti je doveo samo jedan udarac koji je bio i smrtonosan

Renukom Kan (38) bila je besna na supruga Nikhila (36) nakon što joj prvo nije kupio skup poklon za rođendan, a ulje na vatru je dolila činjenica da je odbio da je vodi u Dubai na rođendansko putovanje. Revoltirana, ona ga je udarila pesnicom u predelu nosa. Tom prilikom ona mu je slomila nos i izbila nekoliko zuba, nakon čega je muškarac počeo obilno da krvari.

Kako se navodi, sve se dogodilo unutar njihovog doma u mestu Vanavdiju u Puni, Indija. Par je bio u braku šest godina.

JEDAN UDARAC BIO SMRTONOSAN

Prema saopštenju iz policije, do smrti je doveo samo jedan udarac koji je bio i smrtonosan. Incidentu je prema rečima policajca, prethodila svađa supružnika, piše Blic.

- Incident se dogodio u petak uveče. Prema istrazi, par se posvađao jer Nikhil nije odveo Renuku u Dubai na proslavu rođendana i nije joj dao skupi poklon na njen rođendan i godišnjicu. Renuka je takođe bila uznemirena zbog Nikhil jer nije pokazivao entuzijazam zbog njene želje da ode u Delhi da proslavi rođendan sa nekim rođacima - rekao je on, piše The Times of India.

SLOMILA MU NOS I ZUBE

Policija je dalje obavestila da je tokom svađe žena nezgodno udarila Nikhilovo lice. Ispostavilo se da je udarac bio toliko jak da je nesrećnom čoveku slomilo nos.

- Ženin udarac je bio toliko jak da je Nikhil slomljen nos i nekoliko zuba. Obilno krvareći, on je izgubio svest - dodao je portparol.

U međuvremenu, policija je podnela prijavu protiv Renuke po članu 302 IPC i pritvorila je radi dalje istrage.

Autor: Blic